CO. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΔΎΝΑΜΗΣ WUXI, ΕΠΕ

Χρήστης πρώτα, τιμιότητα που βασίζεται Δημιουργήστε το GP-εμπορικό σήμα από την ποιότητα, φήμη κέρδους από την υπηρεσία.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

WUXI GLOBAL POWER TECHNOLOGY CO.,LTD

καλής ποιότητας Ανοικτή γεννήτρια diesel για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Ανοικτή γεννήτρια diesel για τις πωλήσεις
Η ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΔΎΝΑΜΗ εγκωμιάζεται ιδιαίτερα από την επιχειρησιακή φιλοσοφία της ακεραιότητας, πραγματικό innnovation, που γίνεται πάντα ισχυρότερο στην άγρια αγορά competitiom.

—— Ο κ. Chen

Χάρι στη ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΔΎΝΑΜΗ που συνοδεύεται όλο τον τρόπο!

—— Steven

Τιμιότητα, Win-win, συνεχές coperation για τη παγκόσμια δύναμη, για τα και τα δύο εμείς!

—— Ο κ. Su Jundao

Είμαι Online Chat Now

WUXI GLOBAL POWER TECHNOLOGY CO.,LTD

1 2 3 4 5
WUXI GLOBAL POWER TECHNOLOGY CO.,LTD WUXI GLOBAL POWER TECHNOLOGY CO.,LTD WUXI GLOBAL POWER TECHNOLOGY CO.,LTD WUXI GLOBAL POWER TECHNOLOGY CO.,LTD WUXI GLOBAL POWER TECHNOLOGY CO.,LTD
Το εργοστάσιό μας Υπερπόντιο επιχειρησιακό τμήμα. Οικονομικό τμήμα γενικός διευθυντής του γραφείου Λογότυπο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Cummins, Perkins, VOLVO, Stamford, Doosan, Deutz, Mitsubishi, Weichai, Vman, Yto, Yangdong, κ.λπ.
Ετήσιες πωλήσεις : 200-500
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Co. τεχνολογίας παγκόσμιας δύναμης Wuxi, ΕΠΕ

 

Η Co. τεχνολογίας παγκόσμιας δύναμης Wuxi, ΕΠΕ βρίσκεται στην εθνική περιοχή του Nanchang υψηλής τεχνολογίας Jiangsu Wuxi, ως διάσημη εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, που έχει συμμετεχθεί στην έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή και τις πωλήσεις της εξοικονόμησης ενέργειας και των ευνοϊκών για το περιβάλλον παραγωγικών συνόλων, τα σχετικά μέρη και τον ενισχυτικό εξοπλισμό, οι οποίοι θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις μιας ευρείας ποικιλίας της έκτακτης ανάγκης και των κοινών λύσεων δύναμης και του ενσωματωμένου κτηρίου των συστημάτων.

 

Τα κύρια προϊόντα της ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΔΎΝΑΜΗΣ περιλαμβάνουν το diesel που παράγει το σύνολο, βενζίνη που παράγει το καθορισμένο, αεριογόνο καθορισμένο σύστημα διανομής και ούτω καθεξής. Διαιρούνται σε κατηγορίες ανοικτού τύπου, soundproof τύπου, συσκευασμένου τύπου, vehicle-mounted τύπου, τύπου ρυμουλκών και κινητού ελαφριού πύργου κ.λπ. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στη εθνική ασφάλεια, ενέργεια, σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, μεταφορά, επικοινωνίες, χρηματοδότηση, υγειονομική περίθαλψη, τουρισμός, ακίνητη περιουσία, μεταλλεία, εργοστάσια και ούτω καθεξής, που διατάζουν μια έτοιμη αγορά στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ευρώπη και την Αμερική.

 

Η παγκόσμια δύναμη, ως στρατηγικός συνέταιρος και οριζόμενος κατασκευαστής cOem της αμερικανικής Cummins (CUMMINS), UK Perkins (PERKINS), VOLVO (VOLVO), UK Stamford (STAMFORD) στην Κίνα έχει κρατήσει μια σταθερή, φιλική και μακροπρόθεσμη συνεργασία με τις παγκόσμιες κορυφαίες επιχειρήσεις. Συγχρόνως, έχουμε επίσης την ώριμη λύση των ξένων προγραμμάτων, πλούσια εμπειρία στην υποστήριξη, και έχουμε διατηρήσει μια μεγάλη συνεργασία με διάφορους εσωτερικούς προμηθευτές των ηλεκτρικών και μηχανικών εξοπλισμών και τα συστατικά του συστήματος διανομής. Κάθε πελάτης, οι διαφορετικές ανάγκες κάθε προγράμματος, παρέχουμε το τεχνικό ενισχυτικό σύστημα, και ανακαλύπτουμε την καλύτερη λύση.

 

Η επιχείρηση υποστηρίζει «το καθήκον, την ακεραιότητα, την καινοτομία και την επιχείρηση» ως πνεύμα της επιχείρησης, και βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα του συστήματος διαχείρισης, και εκπληρώνει ενεργά τη κοινωνική ευθύνη. Η επιχείρησή μας έχει περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9000 και την περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ISO14000, πλήρως επικυρωμένη, πλήρης συμμόρφωση με τους βιομηχανικά τυποποιημένους σε εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Η παγκόσμια δύναμη εστιάζει στον εταιρικό πολιτισμό και θεωρεί «την αναπτυγμένος επιχείρηση ταλέντου» ως επιχειρησιακή στρατηγική, η οποία προσελκύει έναν μεγάλο αριθμό ταλέντων στην επιχείρησή μας, γνωστός για την ακριβή και αποδοτική διαχείρισή της Η επιχείρηση παίρνει «κερδίζει τον ανταγωνισμό από την ποιότητα, αναπτύσσει τις καινούργιες αγορές από την τεχνολογία, ικανοποιεί τον πελάτη από την υπηρεσία» ως επιχειρησιακή φιλοσοφία, που παρέχει στα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τη θερμή και διακριτική υπηρεσία την πρώτης τάξεως τεχνολογία και την πλούσια εμπειρία.

 

Εάν η απαίτηση δύναμής σας είναι 0,5 kva στο kva 2500, μπορείτε να βασιστείτε σε μας για να παραδώσετε τα ανώτερα προϊόντα. Ειδικευόμαστε στην παροχή των προσαρμοσμένων παραγωγικών συνόλων με να συνδέσουμε τις μηχανές των διάσημων εμπορικών σημάτων όπως οι εναλλάκτες Perkins, της Cummins, Isuzu, της Mitsubishi, MTU, Doosan και ούτω καθεξής με, Stamford και Meccalte.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων που περιλαμβάνει:

 • Πρωταρχικές γεννήτριες diesel δύναμης
 • Γεννήτριες δύναμης diesel εφεδρείας/έκτακτης ανάγκης
 • Κινητά σύνολα γεννητριών
 • Κινητοί πύργοι φωτισμού
 • Μηχανές diesel
 • Αυτόματοι διακόπτες μεταφοράς
 • Υψηλά σύνολα γεννητριών ιπποδύναμης βιομηχανικά
 • Έξοχος-ήρεμα σύνολα γεννητριών
 • Εμπορικά και κατοικημένα εξαιρετικά-ήρεμα σύνολα γεννητριών
 • Τοποθετημένα ρυμουλκό σύνολα γεννητριών
 • Ενότητες και δεξαμενές καυσίμων δύναμης
Στοιχεία επικοινωνίας
WUXI GLOBAL POWER TECHNOLOGY CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lucy Chen

Τηλ.:: 86--15850635352

Φαξ: 86-510-85748495

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)